Genele magnetice | Cum se aplica? | Cum se indeparteaza?

Gene False Magnetice Ardell 110 + Eyeliner gel

Ce sunt Genele magnetice?

Genele magnetice sunt un tip de gene false care folosesc mici magneți pentru a rămâne în loc, spre deosebire de cele cu adezivi tradiționali. Acestea sunt formate din două benzi de gene, una pentru pleoapa superioara si una pentru pleoapa inferioara, care sunt ținute împreună cu ajutorul forței magnetice. Magneții sunt proiectați pentru a fi suficient de puternici pentru a tine genele in loc, dar suficient de blânzi pentru a nu irita ochii.

benzi gene magnetice

Unii oameni consideră că genele magnetice sunt mai ușor de aplicat și de îndepărtat decât genele false traditionale, care necesită utilizarea de adezivi. Cu toate acestea, este important să urmați instrucțiunile cu atenție atunci când aplicați și îndepărtați genele magnetice pentru a evita orice iritație sau daune genelor naturale.

Cum se aplica genele magnetice?

Pentru a aplica genele magnetice, urmați pașii următori:

  1. Îndepărtați orice rimel și machiaj de pe genele naturale înainte de aplicarea genelor magnetice.
  2. Așezați banda superioară de gene magnetice de-a lungul liniei naturale a genelor. Asigurați-vă că magnetii sunt poziționați cât mai aproape de rădăcina genelor.
  3. Plasați banda inferioară de gene magnetice sub genele naturale, astfel încât magnetii să se conecteze cu cei de pe banda superioară. Asigurați-vă că genele magnetice sunt poziționate cât mai aproape de linia genelor naturale.
  4. Ajustați genele magnetice astfel încât să se potrivească cât mai bine cu genele naturale.
  5. Dacă este necesar, aplicați rimel pentru a uni genele naturale cu genele magnetice.

Cum se scot genele magnetice?

Pentru a îndepărta genele magnetice, urmați pașii următori:

  1. Îndepărtați cu grijă genele magnetice de pe genele naturale, începând de la rădăcină și mișcându-vă spre vârf.
  2. Folosiți un șervețel umed pentru a îndepărta orice rimel sau machiaj rămas de pe genele magnetice.
  3. Curățați genele magnetice cu apă călduță și un detergent blând pentru a le menține în stare bună.
  4. Lăsați genele magnetice să se usuce complet înainte de a le pune înapoi în cutia lor de depozitare.

Cititorii au mai întrebat:

Care sunt riscurile genelor magnetice?

Genele magnetice pot prezenta anumite riscuri dacă nu sunt aplicate sau îndepărtate corect. Una dintre cele mai comune probleme este iritarea ochilor, care poate apărea dacă genele magnetice sunt aplicate prea aproape de piele sau dacă magnetii sunt prea puternici și cauzează disconfort. De asemenea, dacă nu sunt îndepărtate corect, genele magnetice pot smulge genele naturale sau le pot slăbi rădăcinile, ceea ce poate duce la pierderea genelor pe termen lung.

Este important să urmați întotdeauna instrucțiunile de aplicare și îndepărtare pentru a minimiza riscurile și pentru a vă menține genele sănătoase și puternice. De asemenea, este recomandat să evitați aplicarea genele magnetice dacă aveți o infecție oculară sau dacă aveți pielea sau genele sensibile la produse chimice sau adezivi. Dacă aveți orice tip de probleme sau disconfort după aplicarea genelor magnetice, îndepărtați-le imediat și consultați un medic.

Care sunt cele mai ieftine gene magnetice?

Prețul genele magnetice poate varia în funcție de mărime, calitate și marcă. Unele dintre cele mai ieftine opțiuni disponibile pe piață pot fi găsite la prețuri de aproximativ 10-20 de lei per pereche. Aceste gene magnetice ieftine pot fi uneori mai slabe sau mai greu de aplicat decât opțiunile mai scumpe, dar pot fi o opțiune bună pentru evenimente ocazionale sau pentru cei care doresc să încerce genele magnetice fără a face o investiție mare.

Care sunt cele mai bune gene magnetice?

Calitatea genelor magnetice poate varia semnificativ între diferitele branduri și modele disponibile pe piață. Genele magnetice de calitate superioară sunt, de obicei, mai puternice și mai ușor de aplicat, iar durata lor de viață este mai mare decât a genelor magnetice de calitate slabă. De asemenea, genele magnetice de calitate superioară sunt mai puțin probabil să provoace iritații sau să dăuneze genelor naturale.

Genele magnetice cele mai bune sunt adesea mai scumpe decât opțiunile mai ieftine, dar pot fi o investiție bună pe termen lung dacă doriți să obțineți un aspect natural și durabil.

Pot afecta genele magnetice genele naturale?

Ca și în cazul altor îmbunătățiri ale genelor, puteți pierde gene atunci când iti indepartezi genele magnetice. Acestea iti pot rupe genele naturale sau le pot face să crească în direcția greșită. Indiferent de tipul pe care îl cumperi, atingerea ochilor pentru a vă pune genele poate duce la infecții oculare.

Cat rezista genele magnetice?

Genele magnetice pot rezista până la 30 de zile (sau cate 25-30 de purtări) dacă sunteți atenta cu ele și le curățați în mod regulat de praf. Cu toate acestea, s-ar putea să reziste doar o săptămână sau două dacă nu sunt bine îngrijite.


Leave a Comment

Shares
Scroll to Top