Genele False – Fake Eyelashes

Istorie

În 1916 când pe când filma peliculă “Intoleranta”, directorul D.W. Griffith a vrut ca actriță Selena Owen să poarte gene care sa ii perie obrajii, astfel incat ochi să-i lumineze “mai tare decat viata”. Genele false folosite de atunci au fost făcute din par uman, ce în mod normal ar fi fost folosit pentru peruci. 

Acestea au fost lipite cu un adeziv special ce era de asemeni folosit la fixarea perucilor. Din cauza adezivului de la acea vreme, actrița s-a prezentat într-o zi la filmări cu ochii umflați și aproape închiși. 


genele. un element definitoriu al frumusetii ochilor.

Ce sunt genele false?

Gene false sunt aplicate cosmetic pentru a îmbunătăți lungimea, ondularea, volumul și grosimea genelor naturale. Sunt folosite des de către artiștii make-up și saloanele de cosmetica pentru a pune în evidenta ochii și machiajul. In prezent se comercializează și sub forma de kituri ce pot fi aplicate și acasă.  


Din ce sunt facute genele false?

Genele false pot fi făcute din:

 •  Blana de nurca
 •  Par uman
 •  Par de cal 
 •  Matase sintetica
 •  Plastic
 •  Cauciuc
 •  Alte materiale compuse

Genele false din par de nurca

Sunt primele gene din par natural folosite în industria de make-up la scara mare. Se aplica un cadru saloanelor doar de către cosmeticieni pregatiti. Unele ședințe pentru aplicarea genelor din par de nurca pot dura între 2 și 3 ore.


Genele sintetice

Sunt un tip premium de gene sintetice. Acestea intenționează sa se asemene cat mai mult cu calitatea și finețea genelor de nurca. Este opțiunea eco-friendly produsă din fibre de sintetice. Tehnologia s-a îmbunătățit în ultimii ani și arată mai aproape de natural ca niciodată. 

Exemplu: Ardell Faux Mink


Genele false cu fir de mătase

Deși sunt descrise ca fiind din fir de mătase “Silk Lashes” au in compozitie o fibra sintetica. Matasea naturala este mult prea moale pentru a-si păstra forma și fermitatea. 

Le puteti cumpara de aici!


După modul de prindere:

 • Cu banda cu adeziv
 • Cu banda magnetica
 • Smocuri
 • Extensii

Genele false banda cu adeziv

Acestea se atașează pe pleoapa ochiului cu ajutorul unui lipici special. Acesta trebuie îndepărtat după un timp. Umiditatea și vantul pot influența stabilitatea prinderii.

Genele false banda magnetica

Au sistem de prindere relativ ușor de folosit si sunt formate din 2 componente: banda de sus si banda de jos. Cele 2 benzi se unesc între ele cand sunt suprapuse și raman fixe.

Ex:  Ardell Magnetice Accents – se pot purta si de mai multe ori


VIDEO – Cum Sa Aplici Gene False Acasă


Cum Sa Aplici Gene False Acasă

Te-ar putea interesa si:

Magazin ONLINE cu accesorii si adezivi (CLICK!)

Ghidul de aplicare al unghiilor cu gel!

Leave a comment