Totul despre Genele False | Tutorial aplicare

Ce sunt genele false?

Gene false sunt extensii de gene aplicate cosmetic pentru a îmbunătăți lungimea, ondularea, volumul și grosimea genelor naturale. Sunt folosite des de către artiștii make-up și saloanele de cosmetica pentru a pune în evidenta ochii și machiajul. În prezent se comercializează și sub forma de kituri ce pot fi aplicate și acasă.  

Istoria genelor false

În 1916 când pe când filma peliculă “Intoleranta”, directorul D.W. Griffith a vrut ca actriță Selena Owen să poarte gene care sa ii perie obrajii, astfel incat ochi să-i lumineze „mai tare decat viata”. Genele false folosite de atunci au fost făcute din par uman, ce în mod normal ar fi fost folosit pentru peruci. 

Acestea au fost lipite cu un adeziv special ce era de asemeni folosit la fixarea perucilor. Din cauza adezivului de la acea vreme, actrița s-a prezentat într-o zi la filmări cu ochii umflați și aproape închiși. 

Tutorial Pas cu Pas Gene False cu adeziv

  1. Alege genele potrivite pentru tine. În general, genele sintetice sunt mai ieftine, dar genele naturale sunt mai confortabile și arată mai bine. Verifica dacă genele au o lungime potrivită pentru ochii dvs. și tăiați genele la mărimea dorită, dacă este necesar.
  2. Aplica rimel pe genele tale naturale. Acest lucru ajuta genele false să se lipească mai ușor.
  3. Aplica un strat subțire de adeziv pe partea de sus a genelor false. Lasa adezivul să se usuce puțin timp, aproximativ 30 de secunde, înainte de aplicare.
  4. Aplica genele false pe marginea exterioară, cât mai aproape posibil de rădăcinile genelor dvs. naturale. Asigură-te că genele sunt poziționate corect și apoi apăsa ușor pentru a le fixa în loc.
  5. Dacă ai nevoie, mai aplica un pic de rimel pentru a le îmbina cu genele tale naturale.

Sper că acest lucru te va ajuta să aplici genele false! Dacă întrebări suplimentare, nu ezita să ne scrii.

Tutorial video – Mara Make-Up Artist

Youtube @MaraMakeUpArtist

Alti cititori au mai intrebat:

Din ce sunt făcute genele false?

 Blana de nurca
 Par uman
 Par de cal 
 Mătase sintetica
 Plastic
 Cauciuc
 Alte materiale compuse

Ce sunt genele false din par de nurca?

Sunt primele gene din par natural folosite în industria de make-up la scara mare. Se aplica un cadru saloanelor doar de către cosmeticieni pregătiți. Unele ședințe pentru aplicarea genelor din par de nurca pot dura între 2 și 3 ore.

Ce sunt Genele sintetice?

Intenționează sa se asemene cat mai mult cu calitatea și finețea genelor de nurca. Este opțiunea eco-friendly produsă din fibre de sintetice. Tehnologia s-a îmbunătățit în ultimii ani și arată mai aproape de natural ca niciodată. Genele sintetice sunt gene false fabricate din polimeri sintetici, cum ar fi poliesterul sau poliacrilonitrilul. Acestea sunt utilizate în producția de gene false pentru a le oferi o anumită formă, lungime și volum. Cele sintetice sunt adesea mai ieftine decât cele naturale și sunt mai rezistente la umezeală și la căldură decât genele naturale. De asemenea, genele sintetice sunt adesea mai ușor de îngrijit și de întreținut decât cele naturale. Totuși, genele sintetice pot fi mai greu de aplicat și pot arăta mai artificiale decât genele naturale.

Ce sunt genele false cu fir de mătase?

Deși sunt descrise ca fiind din fir de mătase “Silk Lashes” au in compozitie o fibra sintetica. Matasea naturala este mult prea moale pentru a-si păstra forma și fermitatea. 

După modul de prindere genele pot fi:

Cu banda cu adeziv
Cu banda magnetica
Smocuri
Extensii

Ce sunt genele false banda cu adeziv?

Acestea se atașează pe pleoapa ochiului cu ajutorul unui lipici special. Acesta trebuie îndepărtat după un timp. Umiditatea și vantul pot influența stabilitatea prinderii.

Ce sunt genele false banda magnetica?

Au sistem de prindere relativ ușor de folosit și sunt formate din 2 componente: banda de sus si banda de jos. Cele 2 benzi se unesc între ele cand sunt suprapuse și raman fixe.

Care este cel mai bun adeziv pentru genele false?

Ardell este o companie de renume în industria produselor de gene false, adezivul lor pentru gene este de înaltă calitate. Cu toate acestea, adezivul pentru gene poate funcționa diferit pentru diferite persoane în funcție de tipul de piele și de gene. Unii oameni pot găsi că adezivul Ardell este foarte eficient și ușor de utilizat, în timp ce alții pot găsi că se îndepărtează sau că provoacă iritații. Este important să citiți instrucțiunile de utilizare și să vă testați pielea pentru a vă asigura că adezivul nu provoacă iritații înainte de a-l utiliza.

Poti dormi cu gene false?

Este posibil să dormiți cu gene false, dar este mai bine să evitați acest lucru. Acestea pot provoca iritații sau disconfort atunci când sunt purtate prea mult timp, mai ales dacă sunt aplicate într-un mod necorespunzător. De asemenea, adezivul utilizat pentru a le fixa poate provoca probleme dacă intră în contact cu ochii în timpul somnului. Din aceste motive, este recomandat să îndepărtați genele false înainte de a vă culca.

Cu ce se indeparteaza Genele False?

Pentru a îndepărta adezivul de gene false, puteți utiliza un demachiant pentru gene sau un ulei ușor, cum ar fi ulei de cocos sau ulei de migdale. Aceste produse vor înmuia adezivul, permitându-vă să îndepărtați genele false fără a le deteriora. De asemenea, puteți folosi o perie de gene pentru a ajuta la îndepărtarea cu mai puțină rezistență.

Cand se aplica genele false inainte sau dupa machiaj?

Este de obicei recomandat să aplicați genele false după ce v-ați machiat. Acest lucru vă permite să vă machiați fără să vă îngrijorați că genele false vă vor încurca sau vă vor împiedica să aplicați produsele de machiaj în mod corespunzător. De asemenea, aplicarea genele false după machiaj vă permite să vă asigurați că acestea se potrivesc bine cu aspectul general al machiajului și să le ajustați în consecință. Dacă aplicați genele false înainte de a vă machia, ar trebui să evitați aplicarea produselor de machiaj pe genele false, deoarece acestea ar putea afecta adezivul sau ar putea face genele să arate neobișnuit de încărcate sau neobișnuit de artificiale.


Leave a Comment

Shares
Scroll to Top