Top Cele mai Vândute Cărti în Romania 2019-2020

Imagine cu multe carti suprapuse

Toții iubitori de carte s-au confruntat cel puțin o dată cu problema alegerii unei noi cărți pentru lectură. Din fericire, în zilele noastre, putem alege cu ușurință dintre milioanele de cărți apărute sau deja existente. Putem citi recenzii online, putem vedea părerea criticilor și astfel putem face alegeri insiprate care ne vor transpune în lumi și vieți de personaje extrem de captivante și pe gustul nostru.

In urmatoarele paragrafe va vom prezenta topul cărților celor mai vândute în Romania.

Coperta carte - Tatuatorul de la Auschwitz de Heather Morris

Tatuatorul de la Auschwitz de Heather Morris

Acțiunea cărții se întâmplă într-un lagăr de concentrare nazist și este bazată pe o poveste reală. Lale Sokolov realizează tatuaje pentru autoritățile naziste, unde întălnește o tânără pe nume Gita de care se îndrăgostește. Cartea este un testament al suprviețuirii și rezistenței umane în cele mai inumane condiții, prin dragoste, speranță și ajutor.

Mai multe detalii

Pret


Coperta carte - Prietena mea genială de Elena Ferrante

Prietena mea genială de Elena Ferrante

Cartea este o poveste legată de prietenia adevărată, trecută prin multe pe parcursul timpului, dintre Elena, o femeie la vreo 65 de ani, care anaizează prietenia ei de șase decenii cu Lila Cerullo. Acțiunea se desfășoară într-o parte săracă din Napoli, Italia, in perioada postbelică.

Mai multe detalii

Pret


Coperta Carte - Fiica ceasornicarului de Kate Morton

Fiica ceasornicarului de Kate Morton

În timpul unei petreceri de vară ținută la ferma familiei, Laurel Nicolson, în vârstă de șaisprezece ani, se strecoară în căsuța din copac și visează fericită la viitor. Ea spionează străinii care trec pe drumul spre fermă și trage cu urechea la ce vorbesc, însă înainte ca după-amiaza să se termine, Laurel va asista la o crimă șocantă, care contrazice tot ce știe ea despre propria familie, în special despre mama ei perfectă, Dorothy.

Mai multe detalii

Pret


Coperta Carte - Sapiens. Scurta istorie a omenirii - Yuval Noah Harari

Sapiens. Scurta istorie a omenirii de Yuval Noah Harari

Cartea cuprinde două milioane și jumătate de ani de evoluție umană și răspunde la întrebări profunde legate de ceea ce înseamnă să fii om. 

“Interesanta si provocatoare… Ne ajuta sa intelegem de cit de putin timp sintem pe acest pamint, de cit de putin timp exista lucruri ca agricultura sau stiinta si de ce este bine sa nu le luam ca pe ceva de la sine inteles.” – Barack Obama 

Mai multe detalii

Pret


Coperta Carte - Arta subtilă a nepăsării de Mark Manson

Arta subtilă a nepăsării de Mark Manson

În această carte autorul susține că, în zilele noastre, din cauza culturii consumerismului și rețelelor sociale, ne pasă prea mult de lucruri nesemnificative care nu au nicio valoare și nu contribuie deloc la adevărata noastră fericire și împlinire pe termen lung. De asemenea, trebuie să acordăm prioritate și să ne concentrăm asupra a ceea ce ne aduce defapt fericirea, iar soluțiile propuse sunt: să greșești, să nu reușești, să accepți durerea și să exersezi respingerea. 

Mai multe detalii

Pret


Coperta carte - Poartă-te ca o doamnă, gândește ca un bărbat de Steve Harvey

Poartă-te ca o doamnă, gândește ca un bărbat de Steve Harvey

Cartea, dedicată tutror femeilor, vorbește despre ce cred bărbații cu adevărat despre dragoste, relații, intimitate și angajament. Autorul afirmă că bărbații sunt „simpli” și că femeile ar trebui să înțeleagă și să accepte că bărbații sunt conduși de alte seturi de principii, cum ar fi importanța propriei persoane, a locului de muncă, și a cantității banilor câștigați.

Mai multe detalii

Pret


Coperta Carte - Fata din tren de Paula Hawkins

Fata din tren de Paula Hawkins 

Este un thriller care te va ține în suspans de la început până la sfărșit. Protagonista, Rachel Watson, urmărește zilnic de la fereastra trenului un cuplu aparent perfect, Scott și Megan. Într-o zi, Rachel este martor la un eveniment șocant care se desfășoară în curtea casei străinilor. Aceasta anunță poliția, dar din imposibilitatea de a avea încredere în propria memorie, își începe propria investigație pentru a afla ce s-a întâmplat cu Megan, unde se află, și ce s-a întâmplat cu ea însăși în noaptea dispariției.

Mai multe detalii

Pret


Coperta Carte - Oamenii fericiți citesc și beau cafea de Agnes Martin-Lugand

Oamenii fericiți citesc și beau cafea de Agnes Martin-Lugand

Personajul principal – Diane – pare să aibă o viața perfectă ca soție, mamă și proprietar al unei cafenele literare confortabile din Paris. Când își pierde brusc soțul și fiica într-un accident tragic de mașină, aceasta dispare instantaneu și rămâne prinsă în trecut și bântuită de propriile amintiri.

Mai multe detalii

Pret


Te-ar putea interesa si:

Top 10 Bestsellers – Cele Mai Vândute Cărți din Lume

Leave a comment